Teemu Korhonen

En ole enää keskustalainen

Kaksi ja puoli vuotta on pitkä aika, siinä ajassa on ehtinyt tapahtua paljon. Ehdin siinä ajassa liittyä ja erota Suomen Keskustanuorista. Päätin erota keskustasta, koska en osannut perustella jäsenyyttäni. Jos joku kysyy sinulta miksi olet jokun järjestön jäsen, etkä saa vastattua kysymykseen järkevällä tavalla on aika erota siitä. Suomen Keskusta oli liittyessäni toiseksi suurin puolue, viime vuonna sain olla mukana juhlimassa nousua taas Suomen suurimmaksi puolueeksi. Nyt poistuessani riveistä keskusta on taas Suomen toiseksi suurin puolue. Osa keskustalaisista elää edelleen Kekkosen ajassa, fanittavat kuin hän olisi edelleen presidentti. Kekkonen oli hyvä presidentti kuten kaikki muutkin Suomen presidentit ovat olleet ja tulevat olemaan, mutta jotkut asiat on myönettävä kuten se ettei Kekkosta enää ole. Opin keksustassa paljon ja sain paljon uusia ystäviä toivottavasti ovat vielä tulevaisuudessakin ymmärän toki jos yhteinen polkumme on tullut päätökseen. Päätös ei ollut helppo, mutta koen että se on joskus tehtävä joko ennen vaaleja tai niiden jälkeen. En ole lopettamassa politiikan tekoa, vaihdan puoluetta. Jos olisin viisas jatkaisin keksustassa ja olisin keskustan kunnallisvaaliehdokas, enkä vaihtaisi puolueesta jonka kannatus on liki 40% kotikunnassani puolueeseen jonka kannatus on alle 2% viime kunnallisvaaleissa. Uusi puolueeni on Vihreä liitto ja tavoitteeni on olla Sotkamon ensimmäinen vihreä politiikko kunnanvaltuustossa. Retkeni on tullut päätökseen ja voi sanoa, että Teemu on tullut kotiin. Minut on otettu todella hyvin vihreisiin mukaan autettu sekä neuvottu, kiitos siitä ja tulevasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Joko vanhempasi liittivät sinut Vesaisten jäseneksi?

Sinullahan on valinnanvapaus, toivottavasti pääset valtuustoon ja vielä kansaedustajaehdokkaaksi.

Toivotan onnea ja menestystä ratkaisullesi.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tulevien kuntavaalien jälkeen Suomessa on yhä vähemmän kuntia, joissa ei ole vihreää valtuustoryhmää. Suurissa kaupungeissa yhä useammin ykkösenä, mutta pienissä kunnissakin ollaan jo olemassa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Yhdellä valtuutetulla ei kunnassa ole mitään poliittista merkitystä, kun tietokin puuttuu.

Juhani Nurminen

Höpö höpö, ja pälä pälä. Kyllä yksikin ihminen voi vaikuttaa. Eikä tarvitse edes olla valtuutettu tai kansanedustaja. Niin se vaan on nykypäivänä. Tietoa saa mm. verkosta ja ystäviltä/tuttavilta, jne.

Pätkä "jostain":
"Maailma on kollektiivi. Ei ole niin tärkeää tietää itse kaikkea. Riittää kun tuntee jonkun joku tietää asian ja tiedontarpeen tullen sitä voi häneltä kysyä. Maailma on kollektiivi myös siinä mielessä, että käytännössä kaikki vaikuttaa kaikkeen – suoraan tai välillisesti, heti tai viiveellä. Niin se vaan on. Eikä itse tietenkään tarvitse kaikkea osata, eikä kukaan voikaan kaikkea osata, eikä tietää, eikä tehdä. Riittää kun tietää jonkun jolta voi tarpeen tullen pyytää apua. Sekin riittää kun tietää jonkun joka tietää sitten kolmannen henkilön. Kollektiivisessa tiedossa ja älyssä on sekin hyvä puoli, että se vie yleensä aina oikeaan lopputulokseen. Hyvä niin, eikö vaan? Uskalla siis kysyä, ja kuuntele!"

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #4

Nurminen, kerrotko miten sinä olet positiivisesti vaikuttanut Perussuomalaisissa ?

Juhani Nurminen Vastaus kommenttiin #5

Enpä ole juurikaan vaikuttanut perussuomalaisissa. Muuten kyllä. Annan pari esimerkkiä:

1) http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kho/vuosikirjat/200...
2) http://www.valtakunta.fi/2012/hoitotakuu.php

Lue tuolta 2. viimeiseltä sivulta viimeinen kappale, ja ole sinäkin tyytyväinen jos vaihdat sairaanhoitopiiristä toiseen ollessasi jonossa operaatioon - olethan?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #6

Ikävä vain, että jouduit korvaamaan oikeudenkäyntikulusi hallinto-oikeudessa !

Juhani Nurminen Vastaus kommenttiin #7

Se nyt oli merkityksetön sivuseikka "nollakuluissa".

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #8

Eikö hallinto-oikeudessa tarvinnut korvata mitään, näytäppä päätös ?

Reijo Jokela

"Jos joku kysyy sinulta miksi olet jokun järjestön jäsen, etkä saa vastattua kysymykseen järkevällä tavalla"
Miksi olet vihreiden jäsen?

Toimituksen poiminnat